Chips Duplex 25 kW teljesítményű automata kazán
Chips Duplex 25 kW teljesítményű automata kazán

Chips Duplex 25 kW teljesítményű automata kazán

Chips Duplex 25 kW automata faapríték és hasábfa tüzelésű kazán (nem használt).

A TARAX Chips Duplex 25 típusú faapríték és hasábfa tüzelésű kazán egy alacsony hőmérsékletű faapríték kazán, teljesen automata rendszerrel, füstgáz elszívással, vezérléssel, modulált tüzelőanyag adagolással, égővel. A 700 literes faapríték tartály és bolygatómű megakadályozza a faapríték beboltozódását.

A tűztér kialakítása biztosítja a tökéletes égést és a kis károsanyag kibocsátást. A kazántest hőszigetelt felépítésű. A kéthuzamú hőcserélő kialakítása biztosítja a füstgáz turbulens áramlását, ezáltal a tökéletes hőátadást.

A második generációs faapríték égő 20%-kal kevesebb tüzelőanyag felhasználást eredményez, kevesebb villamosenergia fogyasztás mellett. Modulált égő teljesítménnyel. Automatikus visszaégés gátló. 1150 °C-ig hőálló acél égőfejjel.

Apríték tüzelésére az ÖNORM M7133 G 50 méretű, W 30 nedvességtartalom szerint, valamint hasábfa, fabrikett és fahulladék használható.

A kazán vezérlése szabályozza a faapríték adagolást és a szükséges mennyiségű levegő mennyiségét. Magas hőmérsékleten stabilizálja az égés folyamatát és megakadályozza a pára lecsapódást a kazántérben. Az automatikához szobatermosztát, külső hőmérséklet érzékelő, bojler, motoros szelep és keringtető szivattyú kapcsolható.

Ára: 1.640.000 Ft + ÁFA

A Chips Duplex-ről bővebben:https://tarax.hu/termekeink/tarax-faapritek-tuzelesu-kazanok/tarax-chips-duplex-kazan