Bemutatkozás

Tarax Kft. 

A Tarax Kft. 2007-ben alakult kereskedelmi vállalkozásként Pécsett. Fő profil az alternatív energiaforrások közül a biomasszatüzelő berendezések forgalmazása volt, családi házak, közösségi épületek vagy ipari létesítmények hőellátása esetében is. A TARAX kazánok pellet, faapríték, szalma- és vegyestüzelésűek. 

A vállalkozás gépészmérnöki szakképesítéssel rendelkező tulajdonosa 1999 óta dolgozik ezen a szakterületen. Ettől az évtől kezdve egyéni vállalkozóként végezte tervezői tevékenységét, majd az egyre szélesebb ügyfélkör és fejlődés megkívánta 2007-ben a Tarax Kft. megalapítását, mely ma 4 fővel működik. 2011-ben került sor egy új 500 m2-es csarnok felépítésére és iroda kialakítására a pécsi telephelyen, ezzel megfelelőbb munkakörnyezetet biztosítva tevékenységünkhöz. Az új telephely kialakítása olyan speciális, gépészeti berendezéseket gyártó, nyugat európai cégek magyarországi képviseletét kezdte ellátni, melyek fatüzelésű kazánokat, illetve légtechnikai berendezéseket gyártanak. 

A Tarax Kft. termékpalettája a biomassza berendezéseken kívül 2015-ben kiváló ár-érték arányú minőségi olasz ventilátorokkal és magas színvonalú olasz, illetve német elszívó berendezésekkel bővült. A berendezéseink kiválasztásánál minden esetben a megbízható technika és a legjobb ár-érték arány a fő szempont. 

A Tarax nemcsak Magyarországon értékesít, megrendelés alapján bárhova szállítunk, legyen szó éppen cseh vagy német partnereinkről.

Ügyfeleinknek a folyamatos fejlődésnek és a piaci igényekhez való igazodásnak köszönhetően a legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk. Jól képzett kollégáink szaktanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel teljes körű kiszolgálást biztosítnak a beüzemeléssel bezárólag.

Célkitűzésünk, hogy a piacon felmerülő igényeknek a legmagasabb színvonalon, legmegfelelőbb ár/érték arányban gyorsan és megbízhatóan tudjunk eleget tenni.

Komplex megoldások egy helyen! Tartozzon Ön is a Tarax Kft. elégedett vevői köréhez!