Újdonságok

November végén jelent meg a PRODUKTION elnevezésű német szaklap különkiadása „Beste Produkte 2019” (=2019 legjobb termékei) címmel. Az ESTMAC D száraz porelszívót először a toptermékek kategóriájába sorolták.

Az ESTA új sorozata, a zajmentes ESTMAC D száraz porelszívó szabadon áramló és száraz porok elszívására, illetve különféle felhasználási célokra alkalmas a fémmegmunkálás területén. Egy és több állomásos elszívásnál is felhasználhatók, közvetlenül összekapcsolhatók csiszolótömbbel, fűrészekkel vagy elszívó padokkal, vagy kombinálhatók egy elszívó karral a porgyűjtéshez.

Kompakt méreteiknek köszönhetően a helyhez kötött porelszívók rugalmasan üzemeltethetők különböző helyszíneken. A burkolat rozsdamentes acéllemezből készül. Tartós „M” porosztályú szűrőpatronokkal vannak felszerelve, amelyek 99,9% -os hatékonyságot biztosítanak a porrészecskék leválasztásánál. Az ESTA két teljesítményszinttel kínálja az ESTMAC D-sorozatot, maximum 1800 m3/h légteljesítményig.

A felhasználók gyorsan és egyszerűen megtisztíthatják a szűrőket sűrített levegő segítségével. Az integrált előleválasztó elválasztja a durva szennyeződéseket és részecskéket a beszívott levegőtől. Ez redukálja a szűrőpatronok működtetésének idejét, amelyeknek így csupán a finomabb port kell kiszűrniük. A felgyülemlett szennyeződéseket a mozgatható porgyűjtő tartály segítségével könnyen és pormentesen lehet kezelni. A ventilátor egység elrendezése áramlás-optimalizált, és hangszigetelő.

Forrás

Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.