Újdonságok

ESTA elszívástechnika

2019-03-04 12:56:53

A Tarax Kft. német gyártópartnere, az ESTA rendkívül hatékony, moduláris elszívótechnikával rendelkezik az ömlesztett szilárdanyag-szektorban történő technológiai elszívás területén.

A modulárisan felépíthető berendezéseknek köszönhetően az ESTA alkalmazás-specifikus és feladatra szabott elszívó rendszereket képes telepíteni az ömlesztett anyagok kezeléséhez. A Tarax német gyártópartnere olyan szabványos modulokat használ, mint a Dustmac vagy a Weldex szűrőegységek, ventilátorok és csővezetékek és kitároló berendezések, amelyek a cég projektmérnökei által lesznek az adott feladatokra betervezve.

A követelmények sokfélék a biztonságos és megbízható elszívásra vonatkozóan az ömlesztett anyagok szállítása, mozgatása, szitálása vagy keverése területén. Az anyag alaptulajdonságai mellett figyelembe kell venni a por okozta egészségügyi kockázatokat és a porrobbanás elleni védelem követelményeit is, ezért minden ESTA-berendezés Atex-kompatibilis, gyúlékony porokhoz is használható.

Ügyfeleinknek lehetőségük van válogatni különböző energiatakarékos modulok pl. bizonyos ventilátorok, motorok, frekvenciaváltók és vezérlési technológiák között. Az ESTA rendszerek szükség szerint bővíthetők, az alkatrészek könnyen és gyorsan cserélhetők, ezáltal a felhasználók rugalmasan és gyorsan reagálhatnak későbbi változásokra.

A Tarax Kft. által forgalmazott ESTA elszívók áttekintéséhez kattintson a következő linkre: https://tarax.hu/termekeink/esta-elszivo-berendezesek. Az elszívástechnikai megoldások mellett ventilátorok, és biomassza tüzelésű kazánok széles kínálata várja a látogatókat a Termékeink menüpontra kattintva.

Forrás