Újdonságok

Április elején az ESTA USA nyerte el Chicagoban a ’CFE Media’s Engineering Awards in Manufacturing’ díjat a környezeti egészség kategóriában. Az ESTA díjnyertes FILTOWER megoldása ötvözi az iparágvezető csarnokszellőztető rendszert az innovatív fűtési és hűtési funkciókkal.

A különleges díjat 2019. április 8-án adták át az ESTA USA-nak a FILTOWER ECOTEMP típusú környezeti szempontból kiemelkedő szűrőtoronyért. Az integrált fűtő- és hűtőmodullal ellátott csarnokszellőztető rendszer a gyártóipar vezetőitől és szakértőitől kapta a szavazatokat.

A Plant Engingeering szakfolyóirat 1947 óta üzemvezetők, mérnökök, szerviz és gyártásvezetők - akik az olvasói körének számítanak - segítségével minden évben elismerik a legjobb tervezői innovációkat. Ez a folyóirat a CFE médiavállalathoz tartozik, amely világszerte átfogó információs platformot biztosít a mérnökök számára. „Ez a díj egy hatalmas elismerést jelent termékcsaládunk mérnökei számára”, mesélte örömmel Jessica Kulitz, az ESTA Extraction USA L.P. ügyvezető igazgatója a Plant Engineering díjjal kapcsolatban. A FILTOWER ECOTEMP olyan gyártóipari konstrukció, amely integrálja a légszűrést és légkondicionálást egyetlen Plug&Play rendszerben„Célunk, hogy ne csak abban segítsük a vállalatokat, hogy alkalmazottaik és berendezéseik egy egészségesebb és a szigorúan szabályozott környezetben munkálkodjanak, hanem mindemellett a működési költségeik megtakarítása érdekében is”, mondta Kulitz a díjátadó ünnepség után.

Az ESTA USA arra törekszik ezek után is, hogy részese legyen a gyártás folyamatos növekedésének az Egyesült Államokban, és biztosítsa továbbra is az ipari légtechnikai berendezések forgalmazását Charlotte, NC-ből.
 

Forrás

Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.

ESTA elszívó berendezések megtekintése