Újdonságok

Az elszívó rendszerek arra szolgálnak, hogy eltávolítsák a szennyező anyagokat a levegőből. Alkalmazástól függően, különböző elszívó rendszerekre van szükség. A mobil és helyhez kötött porelszívók mellett, vannak például olajköd leválasztók és hegesztési füstelszívók is.

Szinte mindegyik rendszer különböző, azonban egy közös bennük: általában ugyanaz a felépítésük.

Összegyűjtés

A közeg szűrése érdekében, a levegőben lévő szennyező anyagokat optimális és hatékony módon kell összegyűjteni. Erre a célra az elszívókarok, a tömlők, és a tölcsérek alkalmasak.

Cső/Tömlő rendszer

A különböző elszívási pontok cső- vagy tömlő hálózattal (flexibilis spirál tömlők/acélcsövek) csatlakoznak az elszívó berendezéshez.

Előleválasztó

Sokféleképpen integrálhatók az elszívó rendszerbe. Nagy mennyiségű porral vagy forgáccsal járó folyamatok esetén, a szűrőegység tehermentesítésére is szolgálnak. Ezen kívül kiegészítő biztonsági intézkedésként is használhatók, például repülő szikrák esetén.

Szűrőegység

Az elszívott anyagok szűrése ezen az állomáson történik. A szűrést különféle rendszerekkel lehet végezni, például száraz leválasztású szűrőpatronokkal, zsebszűrőkkel, zsákos szűrőkkel stb., vagy nedves leválasztóval, amely szűrőközegként vizet használ.

Ventilátor

A ventilátor generálja a szükséges légmennyiséget, valamint a negatív nyomást a közeg elszívásához. Egyéb vákuumgenerátorok: oldalcsatornás kompresszorok, radiális fúvók, forgódugattyús fúvók.

Vezérlés

Feladata a motor vezérlése, az egész rendszer felügyelete, valamint a teljesítmény szabályozása.

ESTA elszívóberendezések.

 
Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.