Újdonságok

Tarax Termékújdonságok

2020-06-03 15:41:50

A Tarax Kft. által Magyarországon forgalmazott német ESTA és olasz GGE elszívó berendezések gyártói egy-egy új termékkel jelent meg 2020 elején.

ESTA – AIR BOX hegesztési füst elszívó

Az AIRBOX az ESTA új kompakt elszívó berendezése hegesztési füstök szűréséhez. A mobil hegesztési füst elszívó megbízható eszköz a fémmegmunkáló ipar számára, valamint rugalmas felhasználási területeket kínál vonzó áron.

 

Rendkívül alacsony működési költségeket biztosító integrált EC-ventilátorral van felszerelve, a hatékony működés érdekében. Az AIRBOX-hoz egy két méter hosszú elszívó kar is tartozik, melynek köszönhetően a hegesztők közvetlenül a keletkezés helyén tudják a füstöt elszívni.
 

Az előleválasztó rendszer és a szűrőkazetta kombinációja szintén a rendkívül magas leválasztási hatásfokról gondoskodik. A megtisztított levegő a padlóközeli kimeneteken keresztül áramlik vissza a munkaterületre.

 

Hamarosan megvásárolható lesz IFA W3-tanúsítvánnyal a króm, nikkel és acél hegesztéshez is.
 

További részletek

 


GGE – AIR PURO iparo légszűrő nagy üzemmérethez

A H14 osztályú (az EM 1822 rendelet szerint) szűréssel rendelkező egység belsejében nagy hatékonyságú szintetikus közegek vannak felhasználva. Ez a szűrő képes blokkolni, több mint 99,97% -os hatékonysággal, a 0,3 mikronnál nagyobb átmérőjű részecskéket, és több mint 99,5%-os hatékonysággal a 0,003 mikront meghaladó átmérőjű részecskéket. Vagyis a szűrő képes „elfogni” azon részecskék jelentős részét, amelyek az emberi egészségre ártalmas anyagokat hordoznak.

Opcionálisan, egy ózonizátor is felszerelhető a szűrőkamra fertőtlenítéséhez.  Nagy ipari csarnokok légtisztítására alkalmas.

További részletek

Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA vagy GGE légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.