Újdonságok

Testreszabott elszívástechnika

2020-07-21 14:16:13

Számos ipari gyártási folyamat során a keletkező port, forgácsot és füstöt nem lehet hagyományos eszközökkel elszívni, ezért ilyenkor kifejezetten az adott technológiához tervezett elszívó rendszereket alkalmazzák. A sendeni telephelyű ESTA szakértői az egyedi elszívási folyamatokra szabott rendszerek tervezésére is specializálódtak.  „Az elszívó rendszerek tervezése és összeszerelése területén szerzett több mint 40 éves tapasztalattal kínálunk testreszabott, iparág-specifikus megoldásokat”, magyarázza az ESTA egyik területi képviselője.

Az ESTA CENTARSOG CVS 2.0 porelszívója a központi ipari elszívó rendszerek termékcsaládját bővíti ki. A magas vákuumú központi elszívó berendezés három típusával az ESTA megfelelő megoldást nyújt a megmunkáló gépek elszívása, és a munkaállomások levegőjének megtisztítása terén az ipari üzemek és műhelyek számára.

A CENTRASOG egyesíti az oldalcsatorna kompresszorokat, a szűrőegységet és a vezérlést egy burkolaton belül egy olyan kompakt egységgé, amely rendkívül kis helyet igényel. Az elszívó berendezést Plug&Play megoldást nyújt, azaz összeszerelt formában szállítják az ügyfelekhez.

Típustól függően akár 15 elszívási pont működtethető egyszerre. A nagy teljesítményű oldalcsatorna kompresszorok biztosítják a por hatékony szűréséhez szükséges energiát. A CENTRASOG három teljesítményszinttel elérhető, maximum 700-1950 m3/h légteljesítménnyel és 19000-13000 Pa vákuummal.

A kétlépcsős szűrőrendszer integrált ciklon előleválasztóval és szűrőpatronnal (M-porosztály) biztosítja a hatékony szűrést. Első lépésben a ciklon leválasztja a durva és szilárd részecskéket, ezzel biztosítva a szűrőpatronok hosszú élettartamát, amely ezután megbízhatóan szűri ki a maradék finomport.

A jól bevált, JET-es szűrőtisztítás eltávolítja a patron külsejére tapadó port, amely a szűrőegység alatt elhelyezkedő mobil porgyűjtő fiókba hullik. Ezáltal biztosítják a por gyors és pormentes eltávolítását. A hangszigetelt ház időjárásálló változata lehetővé teszi a rendszer kültéri telepítését is. A beépített hangtompítók is biztosítják az alacsony működési zajt.

Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.