Újdonságok

Az ESTA új mobil szűrőberendezései védelmet nyújtanak a por, hegesztési füst, valamint szagok ellen is. A rendkívül hatékony szűrőtechnikának köszönhetően az új AIRBOX-generáció még a vírusokkal és baktériumokkal szemben is felveszi a harcot.

Német gyártópartnerünk, az ESTA továbbfejlesztette az AIRBOX-termékcsaládot, és július végén négy új termékkel bővítette a mobil szűrőberendezések piacát. Az új eszközök védelmet nyújtanak a por, hegesztési füstök, szagok, sőt még a vírusokkal és baktériumokkal szemben is. „A kedvező árú, új, sokoldalú gépek üzemeltetési költségei is kedvezőek: Az energiatakarékos működés érdekében az összes AIRBOX-modellt rendkívül hatékony EC ventilátorokkal szereltük fel” – magyarázza Philipp Raunitschke, az ESTA ügyvezető igazgatója, hozzátéve: „A felhasználók számára a szűrőberendezések praktikus és kompakt kialakítása is hasznos tényező, ugyanis, ha a megmunkálás területe vagy a munkaállomás megváltozik a gyártás során, az AIRBOX-eszközök gyorsan és rugalmasan áthelyezhetők.”

Az ESTA, szűrő-és elszívó rendszerek gyártójaként, a koronavírus elleni védelmet is beépítette az AIRBOX-termékcsalád további fejlesztésébe. A VirBox egy rendkívül hatékony szűrőeszköz, amely jelentősen csökkentheti a víruskoncentrációt zárt vagy rosszul szellőző munkaterületeken, valamint folyamatos gondoskodik a szellőztetésről. Ez a kompakt berendezés tökéletesen egészíti ki a meglévő védelmi intézkedéseket, például a maszkviselést, a kötelező távolságtartást és a helyiségek rendszeres szellőztetését. Az új ESTA AIRBOX szűrőeszközök Magyarországon már a Tarax Kft.-én keresztül is elérhetőek!

EGY TERMÉKCSALÁD, SZÁMOS LEHETŐSÉG

Az új AIRBOX-termékcsaláddal az ESTA egy átfogó eszközpalettát kínál, amely számos alkalmazás esetén felhasználható, ezzel garantálva a tiszta levegőt és a nagyobb biztonságot az üzemekben.

AirBox W3

Hegesztési füstök és porok eltávolítására alkalmas mobil szűrőeszközként az AirBox lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a gyártás különböző munkaterületein dolgozzanak. Az elforgatható és állítható elszívó ernyővel ellátott elszívó kar rendkívül nagyfokú rugalmasságot biztosít a helyi elszívásnál. A berendezés W3-tanúsítvánnyal is elérhető a magas ötvözetű acélok esetén.

VirBox

A VirBox egy hatékony légtisztító szűrőberendezés a koronavírus idején. A készülék biztosítja az állandó szellőztetést a helyiségben, és a rendkívül hatékony HEPA 14-szűrőnek köszönhetően a vírusokkal terhelt aeroszolok akár 99,995 %-át is eltávolítja a levegőből. A környezeti levegő folyamatos tisztításának és mozgatásának köszönhetően remek kiegészítője lehet a meglévő védelmi intézkedéseknek, például a maszkviselés, a kötelező távolságtartás, valamint a helyiségek rendszeres szellőztetése mellett.

TowerBox

A TowerBox segítségével az ESTA egy kompakt helyiségszellőztető-rendszert is kínál a hegesztési füstök és porok elszívásához. Ez a berendezés érezhetően javítja a levegő minőségét - különösen a kisebb munkaterületeken. A TowerBox könnyen elhelyezhető és hatékonyan kiegészíti a meglévő elszívó rendszereket.

ActiveBox

Az ActiveBox egy állomásos elszívásra alkalmas olyan helyeken, ahol a folyamathoz kapcsolódó, kellemetlen szagok keletkeznek. Az aktív szénpatronoknak köszönhetően ezek az eszközök hatékonyan csökkentik a kellemetlen szagokat a munkaterületen. A helyi elszíváshoz egy flexibilis elszívó kar is be van építve.

Igény esetén kérje ajánlatunkat, és keresse fel a TARAX Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a TARAX Kft. által forgalmazott ESTA légtechnikája jelentheti a megoldást! A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen van a cég (Facebook és Instagram), ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.

ESTA elszívó berendezések megtekintése